Львів’янин побив у міській дитячій лікарні хірурга й розтрощив приймальни покій

19:05 13 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Лікарі шпиталізували медсестру зі струсом мозку, а хірурга – з переломом потиличної кістки і навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня.

У Львівській міськраді розповіли сьогодні, 13 жовтня: «В міській дитячій лікарні чоловік розтрощив приймальне відділення – з травмами госпіталізували медсестру і хірурга лікарні. Як повідомив головний лікар комунальної міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, сьогодні в лікарні трапився інцидент: чоловік, який прийшов до лікарні разом з жінкою і дитиною, раптово почав трощити приймальне відділення. Внаслідок таких дій чоловіка травмовані медсестра, яка була у покої, і хірург, який вибіг з сусіднього боксу на крик. Жінка з дитиною втекла, чоловіка ж затримала поліція».
Головний лікар міської дитячої клінічної лікарні конкретизував: «У приймальний покій прийшли громадянин з жінкою і з дитиною. Їх в приймальному покої оглядав лікар, у дитини була блювота. Після огляду викликали хірурга, щоб ще він оглянув дитину. Але тут раптово цей громадянин вискакує в коридор і починає трощити реєстратуру приймального відділення, розбиває скло. Скло поранило медсестру, яка сиділа, і на цей крик з сусіднього боксу вибіг хірург. І цей чоловік вдарив хірурга. Внаслідок цього сестра зі струсом мозку і глибокою раною чола госпіталізована, і також госпіталізований хірург, який внаслідок ударів цього чоловіка отримав перелом потиличної кістки і навколоорбітальну гематому та струс мозку легкого ступеня. Ми одразу викликали поліцію, яка оперативно спрацювала, і затримала цього чоловіка».
Дмитро Квіт також розповів: «Після цього мама з дитиною одразу втекли з приймального відділення, не сказавши свого прізвища. Чоловік же сказав, що він був на емоціях, проте коли переглядали запис із відеокамери (а ці дії чоловіка тривали впродовж трьох хвилин), то було помітно, що чоловіка трусило. За мої 40 років роботи – це вперше, щоб батьки чи родичі так поводили себе в дитячій лікарні».

Про це повідомили сьогодні, 13 жовтня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів