Львів’яни зможуть спостерігати пересування маршрутних автобусів в Інтернеті

10:22 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: st03.kakprosto.ru

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, інженер ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила запевнив, що всі технічні можливості для виведення інформації про пересування маршрутних автобусів в Інтернет вже є.

У прес-службі ЛМР повідомили в вівторок «Щоденному Львову», що львів’яни зможуть спостерігати пересування маршруток в Інтернеті. У повідомленні також конкретизують:

«Начальник управління транспорту Львівської міської ради Віктор Щир розповів, що роботи з оснащення GPS-приймачами усіх автобусів, які обслуговують міські маршрути, було завершено у листопаді 2014 року. Як додав інженер ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила, для вільного їх відображення в Інтернеті, компанія «SoftServe2 на замовлення міста має розробити необхідне програмне забезпечення.

«Усі перевізники, які є сьогодні у Львові, мають 750 автобусів. На сьогоднішній день, враховуючи ціну палива, на маршрути міста щоденно виходить близько 530 автобусів. І усі вони мають GPS-приймачі», – зазначив Віктор Щир.

За його словами, програма, яку створив підрядник – компанія «SoftServe» – наразі не дозволяє виводити інформацію про пересування транспорту в мережу Інтернет. Інформація про пересування транспорту доступна лише в оффлайн-режимі.

Віктора Щир повідомив, що раніше обговорювалося питання про введення електронного квитка до 1-го січня 2017 року. Саме до цього часу має бути реалізоване технічне забезпечення відображення всіх маршрутів в Інтернеті. 

У свою чергу, інженер ЛКП «Львівавтодор» Ігор Могила повідомив, що усі технічні можливості для виведення інформації про пересування автобусів в Інтернет вже є.  «У листопаді-грудні ми завершили усі технічні роботи. Наразі перешкод для виводу інформації в Інтернет нема», – сказав Ігор Могила. За його словами, тепер для того, щоби система запрацювала для людей у вільному доступі, компанія-підрядник «SoftServе на замовлення міста має розробити необхідне програмне забезпечення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів