Львів’яни скаржаться на ромів

17:18 23 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

У соціальній інтернет-мережі розповіли в четвер: «Просто неможливо пройти без того, щоб до тебе підбіг малий якийсь і почав вимагати грошей»; «чіпляються до людей, які виходять з трамваю чи чекають на маршрутку».

На сторінці громадського формування «Варта1» в інтернет-мережі «Facebook» повідомили сьогодні, 23 квітня:

«Доброго дня! Пишу бо вже накипіло!!!

Живу недалеко від головного корпусу Політеху, й щодня дорогою на навчання я проходжу через зупинку Степана Бандери – Генерала Чуприинки («Львівська Політехніка»). Місяць тому, а то й більше, там почали з'являтися цигани, а тепер там табір кожного дня!

Приходять в районі 10-ї ранку і до години 5-ї сидять. Троє-четверо дорослих і по восьмеро дітей! Там просто неможливо пройти без того, щоб до тебе підбіг малий якийсь і почав вимагати грошей.

Міліція ходить щодня (зовсім близько – відділок), все те бачить і нічого не робить. Вони знахабніли «в корінь», чіпляються до людей, які виходять з трамваю чи чекають на маршрутку. Хапають за куртку, сумку шо не надто приємно, ще й речі вимазують.

Залазять у віконця кіосків. Особисто бачила, як хлопець придбав якусь їжу й не зміг її навіть з’їсти, бо мале руками зацапало, забрати хотіло (студентам тепер там їсти анріал). 

Понакидали своїх ганчірок, до «туалету» вони ходять на тій же зупинці (за кіосками, скоро буде запашок). У трамваях їздити також неприємно – вони в кожному концерти дають (трамваї №№2, 9, 10).

Скільки це буде продовжуватись, майже центр, і ніхто не реагує... Якщо можливо – то анонімно, дякую».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів