Львів’яни протестували на сесії ЛМР проти будівництва на вулицях Котляревського й Голубовича

15:39 21 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Сьогодні на засіданні сесії ЛМР мешканці будинку №49 вулиці Котляревського виступили проти можливого будівництва поруч із ним, а жителі будинків №5, №7, №9 та №11 на Головацького скаржилися, що спорудження житла на ній здійснюється з порушенням будівельних норм.

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував сьогодні, 21 травня, ці проблемні питання так:

«На вулиці Котляревського, 49 є можливість забудови, на вулиці Голубовича будівництво ведеться з порушенням будівельних норм і створюються великі проблеми мешканцям. Ми сьогодні зранку вивчали ситуацію з точки зору  юридичної практики. 

Питання по вулиці Голубовича і по Котляревського носять персональний характер. Ми не можемо приймати рішення сесії чи виконавчого комітету. Ми можемо створити комісію і на наступне засідання виконавчого комітету запросити усіх учасників процесу: архбудконтроль, забудівельників, всіх, хто отримав дозволи, представників правоохоронних органів, представника прокуратури, і публічно на виконавчому комітеті ці питання розглянути.

Безумовно запросимо мешканців та депутатів, якщо вони матимуть бажання, і публічно на виконкомі з фахівцями це питання обговоримо. Після засідання виконавчого комітету вже буде доповідь на сесії міської ради і  сесія вже фіналізує своє рішення по одному і по другому питанню».

Водночас, міський голова переконаний, що на вулиці Котляревського жодного будівництва не буде. Він сказав із цього приводу:

«Депутати замішані у цій справі, тому вони і шукають варіанти, як викрутитись. Я переконаний, що там не буде жодного будівництва.

Але це буде складний шлях. Тому важливо, щоб мешканці усвідомлювали це і тримали руку на пульсі.

Я завжди буду з мешканцями і будувати на вул Котляревського не дам. Це моя принципова позиція».

Про це повідомили сьогодні, 21 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів