Львів’яни продовжують вимагати облаштування зупинки на вулиці Тернопільській

15:30 22 лютого 2017 р.

Фото до новини


Фото: nkontrol.org.ua

Міський голова Андрій Садовий запевнив: «Ще раз зберемось всі разом, щоб мати одностайну і єдину позицію».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 22 лютого: «Сьогодні під час робочого візиту в нову амбулаторію сімейної медицини міський голова Львова поспілкувався з мешканцями вулиці Тернопільської. Обговорили зокрема можливість повторної зустрічі щодо технічної можливості облаштування додаткової зупинки громадського транспорту на трамвайному маршруті №8».

Міський голова запевнив учасників зустрічі: «Однозначно, що закуповуючи зараз новий транспорт ми будемо коригувати нашу транспорту схему. Більша кількість автобусів дасть можливість нам дати більш оптимальний час, і опрацювати самі маршрути, що потребують змін». 

Андрій Садовий також зазначив: Були зауваження мешканців щодо зупинки трамваю, але є проблематика профільного інституту, який робив цей проект. Ми домовились, що ще раз буде зустріч активістів з керівництвом інституту, щоб разом попрацювати. Я – за, але я ніколи не піду проти закону. Фахівці мене переконують, що зупинку не можливо там облаштувати, у зв’язку з великим ухилом, який є. Ще раз зберемось всі разом, щоб мати одностайну і єдину позицію».

Про це повідомили сьогодні, 22 лютого, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів