Львів’яни найчастіше звертаються на «Гарячу лінію міста» з приводу електропостачання

14:48 18 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «Щоденно «Гаряча лінія міста» опрацьовує більше тисячі дзвінків».

Директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик повідомила сьогодні, 18 жовтня: «За останній місяць найбільше мешканці зверталися на «Гарячу лінію» щодо системи електропостачання житлового будинку – 739 звернень, відсутність зовнішнього освітлення – 416 звернень, відсутність опалення в будинку – 371 звернення, відсутність подачі холодної води у будинку – 391 звернення, порушення графіку руху громадського транспорту – 310 звернень».

Чиновник також запевнила: «Питання, яке порушує мешканець, завжди є в роботі. Кожен відповідальний підрозділ щоденно бачить динаміку по всіх зверненнях і має можливість її аналізувати і приймати відповідні рішення».

Про це повідомили сьогодні, 18 жовтня, у Львівській міськраді, де також стверджують: «Тепер зателефонувати мешканцям на «Гарячу лінію» значно простіше, а всі звернення обробляються в автоматичному режимі. Також значно покращилася робота всіх ЛКП, районних адміністрацій, департаментів міської ради, бо тепер ретельно аналізують роботу міських служб і контролюють, як  вирішуються конкретні проблеми в місті, з якими звертаються мешканці. Аби мешканці мали доступ не лише в телефонному режимі, запустили портал 15-80, на якому розміщують інформацію від служб міста про проведення аварійних чи ремонтних робіт.

«Зателефонувати на короткий номер 1580 тепер можна також не лише зі стаціонарного телефону, а й з мобільного – безкоштовно для абонентів операторів «Vodafone» та «Лайфселл». І зараз на «Гарячу лінію міста» щомісячно надходить близько 60% дзвінків з мобільного телефону», – поінформували також у міськраді.

«Щоденно «Гаряча лінія міста» опрацьовує більше тисячі дзвінків, а доступність «Гарячої лінії міста» становить понад 80% – це та кількість людей, яка додзвонилась у перші 20 секунд після з’єднання з оператором», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів