Львів’яни майже не мали проблем через приїзд Президента, – «Varta1»

16:00 18 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Дехто з львів’ян навіть висловив думку, що у Львові щодня потрібно так організовувати роботу дорожнього руху, як під час візиту Президента в четвер, 18 січня.

На порталі оперативних новин «Varta1» повідомили сьогодні, 18 січня: «Через приїзд Президента львів’яни майже не відчули незручностей з обмеженнями дорожнього руху. Більшість львів’ян турбувало питання з відключенням світлофорів із нагоди відвідин офіційний осіб міста. На управління патрульної поліції поклали зобов’язання переключати світлофори в режим жовтого миготіння виключно під час проїзду офіційних осіб».

«Переважно так і відбулося. За розкладом проїзду президентського авто, під час вимкнених світлофорів рух автомобілів регулювали патрульні. Про це повідомляли кореспонденти «Varta 1», – поінформували також на порталі оперативних новин.

«Не працювали сьогодні світлофори о 12:15 на перехресті вулиць Сахарова й Горбачевського, де рух контролювався поліцейськими в ручному режимі. Також рух був ускладнений на перехресті вулиці Коперника (Палац Потоцьких) та проспекту Свободи. Президент Петро Порошенко зустрівся з генерал-губернатором Канади Жулі Пайєтт у палаці Потоцьких», – нагадали на порталі оперативних новин.

«Загалом, враховуючи попередній досвід приїзду Петра Порошенка і проблеми з організацією руху, цей приїд не створив незручності мешканцям міста. дехто з львів’ян навіть висловив думку, що у Львові щодня потрібно так організовувати роботу дорожнього руху, як під час візиту Президента сьогодні», – повідомили також на порталі оперативних новин «Varta1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів