Львів’ян запрошують обговорити завтра питання будівництва на вулиці Котляревського, 49

18:47 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 28 квітня о 18.30 на вулиці Котляревського, 49 пройдуть громадські обговорення щодо будівництва житлово-офісної споруди.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 квітня, «Щоденному Львову»:

«Завтра, 28 квітня, о 18.30 на вулиці Котляревського, 49 пройдуть громадські обговорення щодо будівництва житлово-офісної споруди. Нагадаємо, на сесії Львівської міської ради 23 квітня депутати проголосували та прийняли ухвалу про затвердження ТзОВ «Дублянибудпостач» проекту землеустрою щодо відведення та надання земельних ділянок на вулиці Котляревського.

Відповідне рішення підтримали 50 депутатів. Згідно з ним, ТзОВ «Дублянибудпостач» затвердили проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надали ділянки на вулиці Котляревського, 49 для будівництва та обслуговування житлово-офісної споруди. Площі наданих земельних ділянок складають 0,0373 га та 0,0052 га. 

«Зараз на цих ділянках розміщені гаражі. Мешканці навколишніх будинків виступають проти забудови», – розповів голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор. А організатори громадських слухань зазначають: «Чекаємо мешканців прилеглих будинків та небайдужих до долі міста львів’ян для того, щоб почути їхню думку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів