Львів’ян запрошують обговорити доцільність спорудження багатоповерхівок

10:45 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: gk-press.if.ua

Сьогодні й завтра у Львові пройдуть громадські обговорення щодо доцільності будівництва багатоповерхових житлових будинків на вулицях Трускавецькій, 11-а, Трильовського, 4-а і 4-б та на Замарстинівській і Мазепи.

Житло плануютья збудувати там на земельних ділянках, які належать до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення. Під час попереднього пленарного засідання сесії Львівської міської ради депутати, попри зауваження міського голови Андрія Садового, прийняли ухвали, згідно з якими на зазначених ділянках здійснюватиметься будівництво багатоповерхових житлових будинків.  

Відтак міський голова Андрій Садовий доручив провести громадські обговорення, щоб мешканці прилеглих будинків висловили свою позицію стосовно доцільності будівництва.  Зокрема, відповідно до ухвали сесії, депутати дозволили ТзОВ «Аметрин» змінити цільове призначення земельної ділянки орієнтовною площею 0,6256 га на вулиці Трускавецькій, 11-а та погодили місце розташування земельної ділянки  і надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення цієї земельної ділянки в оренду терміном на п’ять років для будівництва житлових будинків та громадських споруд за  рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Натомість приватному підприємству «КП Сихів-2» депутати затвердили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали земельну ділянку площею 0,2745 га (у тому числі – площею 0,0662 га у межах червоних ліній без права капітального будівництва і посадки багаторічних насаджень) на вулиці Трильовського, 4-а та 4-б в оренду на 10 років для будівництва та обслуговування житлових будинків та громадських будівель з паркінгом терміном на 10 років, перевівши із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення до земель житлової та громадської забудови.

Також на сесії депутати дозволили ТзОВ «Компанія «Фах» змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0,4574 га на вулицях Замарстинівській і Мазепи для будівництва багатоповерхового житлового будинку  за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Відтак львів’ян чекають 3 та 4 серпня на громадських обговореннях за такими адресами: 

3 серпня: о 17:00 – з приводу будівництва на вулицях Замарстинівська – Мазепи (біля автостоянки), о 18:30 – стосовно будівництва на вулиці Трильовського, 4-а та 4-б, 4 серпня, о 18:00, – щодо будівництва на вулицях Трускавецькій і Кульпарківській.

Про це повідомили сьогодні, 3 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів