«Львівводоканал» замінив 9,3 км водопровідних і 2,1 км каналізаційних трубопроводів

14:11 2 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: novyny.lviv.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ремонтники підприємства ліквідували 298 аварійних витоків води на міських водопровідних мережах і 266 засмічень каналізації, полагодили 42 пожежні гідранти, влаштували 68 нових люків на водопровідних і каналізаційних колодязях.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 жовтня, «Щоденному Львову», що, як інформують у ЛМКП «Львівводоканал», упродовж минулого місяця ремонтні служби цього підприємства ліквідували 298 аварійних витоків води на міських водопровідних мережах, 266 випадків засмічень каналізації, відремонтовано 42 пожежних гідранти, влаштовано 68 нових люків на водопровідних та каналізаційних колодязях. Директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський також зазначив:

«Ремонти водомереж завершені на вулицях Куліша, Дорога Кривчицька, Хоткевича, Барвінських, триває заміна трубопроводів на пр. Червоної Калини, 68 поблизу поліклініки. Загалом у місті цьогоріч замінили 9,3 км водопровідних та 2,1 км каналізаційних трубопроводів.

Окрему увагу у «Львівводоканалі» приділяють модернізації насосного обладнання. На сьогодні пріоритетним завданням нашого підприємства є зменшення споживання електроенергії.

Відтак, ми закупили та встановили енергоощадне обладнання на станціях підкачки води на вул. Коломийська, 9 та Садова, 25 а. Ці заходи дозволять зекономити понад 100 тисяч кВт/год електроенергії на рік».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів