У Львові прокладають нові водогони на чотирьох вулицях

12:52 8 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Водоканал уже завершив роботи на вулицях Чорновола, Стрийській, Хуторівка, Кульпарківській, Городоцькій, Виговського й Лисенка.

«Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», у місті тривають роботи з підготовки до зимового періоду. Проведено технічне переоснащення та ремонт об’єктів підприємства, з травня комунальники планово здійснюють заміну аварійних ділянок водопровідних та каналізаційних мереж», де також передали: – повідомили сьогодні, 8 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також цитують головного інженера водоканалу Анатолія Шимоняка, який розповів:

«Зараз прокладаємо нові водопроводи на вулицях Величковського, Любінській, Драгана, Джерельній. Нещодавно ми завершили великий обсяг робіт на вулицях Чорновола, Стрийській, Хуторівка, Кульпарківській, Городоцькій, Виговського й Лисенка.

Загалом цьогоріч у місті замінили 6,4 кілометра водопровідних та два кілометри каналізаційних трубопроводів. Ззаначені заходи спрямовані на забезпечення якісного і безперебійного водопостачання мешканцям Львова, зменшення кількості аварійних ситуацій». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів