«Львівводоканал» прокладає колектор на Поморянській

18:54 30 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Наступною вулицею, де прокладатимуть каналізацію, стане Миргородська.

«У Львові тривають роботи з каналізування одного з неканалізованих районів у місті – це район приватної забудови вулиць Голубця – Бахматюка – Запольської», – повідомили сьогодні, 30 серпня, в прес-службі міськради, де також опублікували фото з вулиці Поморянської й розповіли подробиці:
«Зараз новий колектор прокладають на вулиці Поморянській. Відтак, мешканці цієї вулиці уже у вересні зможуть підключитися до міської каналізації.
Колектор на вулиці Поморянській облаштовує на замовлення міської ради «Львівводоканал». Зокрема, тут прокладають 80 погонних метрів трубопроводу, монтують каналізаційні колодязі.
Наступною вулицею, де прокладатимуть каналізацію стане вулиця Миргородська. Від початку року каналізацію проклали на вулицях Зборівській – 140, Горівській, Січневій – 270 метрів погонних, Дріжджовій – 115, Милорадовича – 60, Бахматюка (до Личаківської) – 300, Горіховій – 120, Корецькій – 216. Загалом прокладено 1,2 кілометра нових каналізаційних трубопроводів та каналізовано близько 50 будинків.
У цьому році за кошти міського бюджету планується продовжити роботи по виготовленню проектно-кошторисної документації та проведенню робіт по наступних вулицях Болбочана, Тернова, Старознесенська, Балкова, Подолинського, Тарасівська, Тракт Глинянський, Ряснянська, Брюховицька, будівництво мереж водопостачання та водовідведення у житловому масиві Білогорща. На цей рік на каналізування вулиць у міському бюджеті передбачено близько 20 мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів