«Львівводоканал» ліквідував за місяць 265 аварійних витоків води

17:19 23 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

У цьому підприємстві запевнили також у середу, що ним встановлено на водопровідних та каналізаційних колодязях 53 нових люків.

Як проінформували сьогодні, 23 квітня, прес-службу міської ради в ЛМКП «Львівводоканал», упродовж цього місяця ремонтні служби цього підприємства ліквідували 265 аварійних витоків води на міських водопровідних мережах і 124 випадки засмічень каналізації, відремонтували 38 пожежних гідрантів і встановили 53 нових люків на водопровідних та каналізаційних колодязях. 

У «Львівводоканал» запевнили також, що ним після ліквідації аварій проводяться на вулицях міста роботи з відновлення благоустрою. Заступник директора цього підприємства Юрій Свізінський розповів: «Упродовж минулого тижня ми відновили благоустрій за 66 адресами. Це наша щоденна кропітка робота, оскільки аварії на водогонах трапляються щодня. Відтак, нам доводиться відновлювати елементи благоустрою після проведення розкопок на місці виконання аварійно-відновлювальних робіт».

Як повідомляв «Щоденний Львів», львів’янам знову дошкуляє неприємний запах, наразі скарги на сморід призвели до чергового дослідження його причини, у «Львівводоканалі» запевнили також у середу: «Впродовж січня-березня ми ліквідували 696 випадків засмічення та замулення міських колекторів з допомогою спеціалізованої машини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів