«Львівтеплоенерго» запевняє, що забезпечило подачу опалення усім споживачам, які технічно готові до цього

13:45 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, за інформацією ЛМКП, учора воно подало опалення до 1566 житлових будинків – 97% споживачів житлового фонду.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що станом сьогодні на ранок ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до усіх споживачів, які є технічно готовими. У повідомленні також цитують запевнення ЛМКП «Львівтеплоенерго»:

«За два дні опалювального сезону «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу тепла до усіх споживачів, які є технічно готовими. У перший день ми подали опалення до 1566 житлових будинків – це 97% споживачів житлового фонду. Вчора подали тепло до решти споживачів, які були технічно готовими його прийняти. 

На сьогодні опалення подається до 1604 будинків. Опалення не отримує 21 споживач, який є у нас на обслуговуванні, однак причини, через які опалення не подається, не пов’язані з «Львівтеплоенерго». 

Два будинки (вул. Зелена ,253, 253а) не отримують тепла через відмову споживача, а решта 19 будинків (вул. Гашека, 20, 20а, вул. Максимовича, 2а, 4, 6, 7, 7а,7б, 9, 9а, вул. Угорська, 27, вул. Енергетична, 5, вул. Мишуги, 3, вул. Кобилиці, 27, вул. Грінченка,11а, вул. Під Дубом, 2, 2а, 22, 24) не отримують тепла через пориви внутрібудинкових систем опалення, які є на балансі власника будинку. Як тільки власники будинку ліквідують пориви і забезпечать технічну готовність будинку, ми зможемо подати туди тепло.

Якщо ж мешканці бачать, що їх будинок не є в переліку, куди опалення не подається, але тепла немає, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат, потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ), бо внутрібудинкова система є в них на балансі. Зазвичай причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити».

У прес-службі міської ради повідомили також:

«У ЛМКП «Львівтеплоеннерго» зазначають, що опалення подається до усіх закладів освіти (школи, садочки, ВНЗ) – 165 та до 47 установ охорони здоров’я. Опалення не отримує 2-га міська поліклініка на вул. Симоненка,4 та 4-та стоматологічна поліклініка на вул. Симоненка, 6а через ремонт тепломережі, яка є в них на балансі. Роботи планують завершити до кінця дня.  Також опалення не подається до Львівської обласної дитячої спеціалізованої лікарні та поліклініки на вул. Дністерська, 27 через тимчасову відмову споживача.

У випадку проблем з опаленням, Львівська  міська рада закликає мешканців повідомляти на «гарячу лінію» міста за номером 15-80. Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови від 20.10.2014р. №365, з 22 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів