«Львівтеплоенерго» запевняє, що регулює подачу теплоносія відповідно до погодних умов

10:00 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», «температура подачі теплоносія регулюється відповідно до температури зовнішнього середовища».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 5 березня, «Щоденному Львову», що, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», «температура подачі теплоносія регулюється відповідно до температури зовнішнього середовища». В повідомленні також зазначено, що в ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли:

««Ми проводимо щоденний моніторинг температури зовнішнього повітря і регулюємо температуру подачі теплоносія відповідно до погодних умов.  Однак, хочеться з акцентувати на тому, що більша частини наших споживачів, близько 80%, мають теплові лічильники на будинку.

Наявність вузла обліку теплової енергії дає можливість мешканцям даного будинку самим регулювати температуру теплоносія у своєму будинку.  До прикладу, візьмемо Шевченківський район Львова.

Подачу тепла мешканцям даного району забезпечує ТЦ «Північна», яка розміщена біля с. Муроване. Хвиля подачі теплоносія від ТЦ «Північної» до будинків триває, в середньому, 4 години. Тобто, коли на ТЦ «Північна» понизять температуру, то лише через 4 години це зможуть відчути мешканці в квартирах.

Тому, регулювання температури тепла безпосередньо в будинку є ефективнішим і швидшим. Нагадаємо, на обслуговуванні у ЛМКП «Львівтеплоенерго» є 165 закладів освіти, 50 установ охорони здоров’я та 1627 житлових будинків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів