«Львівтеплоенерго» запевняє, що подає опалення всім своїм споживачам

14:34 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, якщо мешканці бачать, що у їх квартирі опалення немає, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку.

У прес-службі міської ради розповіли в середу «Щоденному Львову», що, як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 26 листопада опалення подається до усіх споживачів підприємства. У повідомленні також конкретизують:

«ЛМКП «Львівтеплоенерго» обслуговує 165 закладів освіти, 50 установ охорони здоров’я та 1627 житлових будинків. До усіх споживачів подається опалення. 

«Якщо ж мешканці бачать, що у їх квартирі опалення немає, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ), бо внутрібудинкова система знаходиться в них на балансі», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, опалювальний сезон 2014-2015 р. у Львові розпочався 22 жовтня. Через підвищення температури зовнішнього повітря, з 4 листопада, було призупинено подачу тепла. З 13 листопада опалювальний сезон відновлено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів