«Львівтеплоенерго» запевняє, що не його працівники збирають кошти на «повірку лічильників»

19:05 9 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: nvip.com.ua

У ЛМКП пояснили: «Якщо до когось приходять люди, які називають себе працівниками теплопостачального підприємства і збирають кошти на повірку лічильників – це шахраї».

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», працівники підприємства не ходять по квартирах мешканців і не збирають кошти на повірку будинкових лічильників теплової енергії», – повідомили сьогодні, 9 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Якщо до когось приходять люди, які називають себе працівниками теплопостачального підприємства і збирають кошти на повірку лічильників – це шахраї. У ЛМКП «Львівтеплоенерго» звернулись мешканці одного з будинків, який обслуговує дане підприємство, і розповіли, що до них прийшли чоловіки, які назвалися працівниками ЛМКП «Львівтеплоенерго», та збирають кошти на ремонт і повірку лічильника теплової енергії, відповідно до нової постанови Кабінету Міністрів України «Про метрологію».

У ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли також: «Ніхто з працівників ЛМКП «Львівтеплоенерго» не ходить по квартирах мешканців і не збирає кошти на повірку лічильників. Дякуємо мешканцям, які звернулися і поцікавилися чи наші працівники таким займаються і, відповідно, попередили про таке шахрайство. Просимо мешканців бути обачними і не давати жодних коштів таким особам».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів