«Львівтеплоенерго» використає на ремонтні роботи 43 мільйони гривень

15:20 15 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили: «На об’єктах теплопостачання «Львівтеплоенерго» тривають ремонтні роботи із заміни теплових мереж, проводиться ремонт основного і допоміжного обладнання ТЕЦ, котелень, ЦТП».

У Львівській міськраді повідомили також сьогодні, 15 серпня: «Левова частка ремонтних робіт припадає на заміну трубопроводів теплових мереж. Зокрема, минулого тижня розпочалися ремонтні роботи із заміни магістральної теплової мережі на вулиці Пасічній,79 у Личаківському районі».

Начальник Личаківського району теплових мереж Роман Антощак розповів: «Ця мережа є дуже важливою для нашого району, адже взимку по ній подається опалення до близько 30 будинків та однієї школи. Зимою мережа працює від котельні на вулиці Китайській, 12а, а влітку є можливість переключення до ТЕЦ-1. Однак, у зв’язку із численними поривами на цій ділянці теплової мережі, було прийнято рішення замінити трубопроводи на попередньо ізольовані труби. Тут буде замінено 300 метрів погонних трубопроводу діаметром, 426/560 міліметрів. Роботи ми розпочали в минулий четвер. Зараз проводимо розкопки. Труби вже привезені. За сприятливих погодних умов плануємо закінчити роботи відповідно до графіку.

Роман Антощак також запевнив: «Станом на сьогоднішній день в Личаківському районі залишається ще завершити роботи на тепломережі на вулиці Кільцевій (смт. Винники) і на вул. Солодовій. Усі решта ділянки замінені, усі виявлені недоліки ліквідовані і ми плавно розпочинаємо роботи із заповнення будинків». 

У міськраді також повідомили: «За словами головного інженера «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, роботи із заміни теплових мереж проводяться у всіх районах Львова. Зокрема, вже виконано заміну магістральної теплової мережі в районі ТЦ «Шувар» на проспекті Червоної Калини діаметром 720/900 міліметрів довжиною 320 метрів погонних, діаметром 219/315 міліметрів довжиною 32 метрів погонних; виконано заміну магістральної теплової мережі в районі басейну «Медик» на вулиці Сахарова, діаметром 273/400 міліметрів довжиною 262 метрів погонних; виконано заміну магістральної теплової мережі на вулиці Миколайчука, діаметром 530/710 міліметрів довжиною 226 метрів погонних.

Володимир Штейбарт також розповів: «Зараз також тривають роботи із реконструкції двох котелень: на площі Соборна, 5 (виконано демонтажні роботи, тривають будівельні роботи) та на вулиці Костя Левицького, 8 (виконано демонтажні роботи, тривають будівельні роботи). Вже змонтовано модульну котельню на вулиці Коновальця, 103, що дало можливість ліквідувати дві підвальні котельні».

Головний інженер «Львівтеплоенерго» також запевнив: «На найбільшому об’єкті теплопостачання – ТЕЦ-1, яка здійснює теплопостачання до 70% Львова, іде реконструкція парового котла ПК-6. Завершили роботи на ПК-7. Повністю зробили автоматику. Також приступили до реконструкції водогрійного котла ВК-3. Його продуктивність 180 Гкал/год. Цей один котел працює на весь Сихів. На ТЦ «Північна» (Тец-2) проводимо роботи на водогрійному котлі».

Про це повідомили сьогодні, 15 серпня, в прес-службі Львівської міськради, де також поінформували: «На всі роботи з модернізації, реконструкції, заміни теплових мереж у річному бюджеті «Львівтеплоенерго» передбачено 43 мільйони гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів