«Львівтеплоенерго» планує розпочати відновлення подачі гарячої води 1 червня

16:05 24 травня 2017 р.

Директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж запевнив: «Розроблено план ліквідації поривів і тривають роботи з їх ліквідації».

Директор «Львівтеплоенерго» Степан Пакіж повідомив сьогодні, 24 травня: «Завершено гідравліку магістральних трубопроводів від ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна» та тривають роботи з ліквідації поривів виявлених на трубопроводах. Подачу гарячої води планують відновити з 1 червня».

«У результаті гідравліки було виявлено пориви та дефекти на трубопроводах. З них 46 поривів та 16 дефектів на трубопроводах від ТЕЦ-1 і 1 порив та 12 дефектів на трубопроводах від ТЦ «Північна». Розроблено план ліквідації поривів і тривають роботи з їх ліквідації. Роботи проводять силами і коштом підприємства», – поінформував також Степан Пакіж

Він також запевнив: «Львівтеплоенерго» планує відновлювати гарячу воду своїм споживачам з 1 червня. А це швидше встановленого терміну».

Про це повідомили сьогодні, 24 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Щорічні гідравлічні випробування у Львові розпочалися з 10 травня. На час гідравліки було призупинено подачу гарячої води усім споживачам. ЛМКП «Львівтеплоенерго» планувало розпочати відновлювати подачу гарячої води споживачам з 8 червня».

Як інформував «Щоденний Львів», «Залізничнетеплоенерго» обіцяло повернути сьогодні гарячу воду 179 будинкам, натомість решті – 30 травня й 9 червня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів