Львівським рятувальникам оголосили спецсигнал

13:36 24 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

В обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України провели навчальний збір.

У понеділок, 24 жовтня, о 06:30 в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України був оголошений спеціальний сигнал «Увага! Збір-аварія». Згідно з ним, увесь колектив львівських рятувальників одразу терміново прибув до підрозділу й був готовий до виконання завдань за призначенням.

Навчальний збір був оголошений для підвищення професіоналізму фахівців ДСНС та підтримання в постійній готовності до дій за призначенням. Під час перевірки готовності особового складу до збору, керівництво рятувальників Львівської області спільно із представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій перевірили наявність у особового складу особистих документів.

Окрім цього, перевірено комплектацію тривожних валіз, засобів індивідуального захисту та утримання їх в належному стані.  Про це повідомили сьогодні, 24 жовтня, на своїй сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з місця події й запевнили, що навчальний збір вкотре підтвердив те, що рятувальники готові до реагування на надзвичайні ситуації, й у разі їх виникнення зможуть оперативно приступити до дій за призначенням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів