Львівський військкомат закликає негайно повідомляти про збирачів інформації про військовозобов’язаних

11:50 30 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rmclviv.wordpress.com

«Ці особи не є представниками військових», – закликає до пильності громадян обласний військовий комісаріат.

По Львівщині невідомі від імені військкомату збирають інформацію про військовозобов’язаних. Зокрема, в Яворівському районі Львівської області нуртують чутки про те, що начебто якісь люди, серед яких є жінка, представляючись працівниками військкомату, збирають дані про мешканців, випитують, чи проживають з ними військовозобов’язані чоловіки віком від 20 до 35 років.

Люди стверджують, що цю тітоньку, яка представляється офіцером ЗСУ, начебто бачили в Новояворівську.У коментарі IA ZIK Яворівсько-Мостиський військовий комісар Володимир Петрівський заявив, що ця інформація йому відома, він уже повідомив компетентні органи.

«У нашому райвійськкоматі не працює жодна жінка-офіцер. Ми нікого й нікуди за збором інформації не відправляли. Якщо хтось побачить цих підозрілих осіб, то прошу негайно сповістити в Яворівсько-Мостиський ОРВК, контактний телефон: (03259) 2-16-78», – наголосив військовий комісар.

Аналогічна інформація надійшла й до Львівського обласного військового комісаріату: люди зі Львова сповістили, зокрема, що на Сихівському масиві підозріла жінка обходила квартири та опитувала мешканців. «Ці особи не є представниками військових. Адже всю необхідну інформацію військовозобов’язані самостійно надають до районних військкоматів. Тому, маючи усі необхідні дані, ми не проводимо подібних обходів. Про такі підозрілі випадки слід негайно повідомляти», – закликає до пильності громадян Львівський обласний військовий комісаріат.

Про це повідомляє сьогодні, 30 липня, Західна інформаційна корпорація.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів