Львівський центр зайнятості працевлаштував цьогоріч 46,8 тисячі безробітних, – ЛОДА

12:00 20 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Упродовж 10-ти місяців, за скеруванням Львівської обласної служби зайнятості, на Львівщині працевлаштували 46,8 тисячі осіб, більшість яких – 66,9% – забезпечені трудовою діяльністю ще до набуття статусу безробітного».

У прес-службі Львівської ОДА повідомили сьогодні, 20 листопада,: «Окрім того, 9,3 тисячі безробітних охопили професійним навчанням, 5,4 тисячі залучили до громадських та інших робіт тимчасового характеру. За інформацією Львівського обласного центру зайнятості на початку листопада на одну вакансію претендували дві особи, кількість зареєстрованих безробітних становила 13,2 тисячі осіб, з них 60,7% – жінки, 41,7% – молодь віком до 35 років, 38,6% – мешканці сільської місцевості».

«У січні-жовтні працедавці задекларували 61,1 тисячі вакансій, що на 11,8 тис більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. На початку листопада Львівський обласний уцентр зайнятості пропонує 6921 вакансій, зокрема, 4927 – для робітників, 1272 – службовців, 722 – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Керівниу Львівського обласного центру зайнятості Оксана Іванчук запевнила: «Щоби забезпечити краян офіційним заробітком, а працедавців кваліфікованими кадрами, ми запроваджуємо нові методи роботи, серед яких: запис і розміщення на каналі Youtube відеорезюме безробітних і відеовакансій, проведення інтерактивних заходів, скайп-співбесід тих, хто шукає роботу та її пропонує, створення різноманітних мультимедійних матеріалів, використання під час пошуку персоналу елементів рекрутингу. На офіційній сторінці Державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua) можна скористатися сервісом «Електронна черга» і, не витрачаючи зайвого часу, у режимі онлайн записатися на прийом до спеціалістів будь-якого центру зайнятості».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів