Львівський завод повернув армії ще кількадесят відремонтованих танків (оновлено)

20:24 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони

Як повідомили у вівторок у прес-службі Мінстерства оборони, днями один із танкових підрозділів Збройних Сил України поповнився кількома десятками танків, відремонтованих та покращених майстрами Львівського бронетанкового заводу.

У прес-службі Мінстерства оборони інформують сьогодні, 27 січня, в повідомленні «Танкісти Збройних Сил України отримали декілька десятків танків з Львівського бронетанкового заводу»:

«Днями один із танкових підрозділів Збройних Сил України поповнився кількома десятками танків, відремонтованих та покращених майстрами Львівського бронетанкового заводу. Танки отримали досвідчені військовослужбовці, які брали участь в проведенні антитерористичної операції.

– Ми перевірили ходові якості машин, системи управління вогнем, запуску танка та подачі боєприпасів, дублюючі системи, які спрацьовують в аварійних ситуаціях. Окрему увагу приділили справності зв’язку – як між машиною та керівництвом, так і всередині машини між членами екіпажу. Приємно, що працівники заводу часто йдуть нам на зустріч і переобладнують машини відповідно до наших побажань, бойового досвіду, – зазначив командир танку солдат військової служби за контрактом Сергій Шахрай.

Якість і тривалість робіт перебувають під постійним контролем керівництва Львівського бронетанкового заводу.

– Ми робимо все можливе, щоб затримок з ремонтом не було. Ця техніка не є профільною для нашого підприємства, але ми взялися за її ремонт, як то кажуть, «з коліс». На сьогодні інженери заводу швидко змогли провести переобладнання для якісного ремонту цих танків, – повідомив головний інженер підприємства Віктор Андрощук.

Як розповів заступник командувача оперативного командування «Північ» по роботі з особовим складом полковник Володимир Яцентюк, зараз отриману техніку приймають представники військової частини. Після цього всі машини буде скеровано на полігон, де відбудеться бойове залагодження екіпажів, бойові стрільби тощо.

Кожен екіпаж пристріляє гармати і кулемети безпосередньо «під себе» та освіжить навички з водіння, маскування та ведення бою. І тільки після цього вирушить захищати Батьківщину в зону АТО».

Про це повідомляється у вівторок на сайті Мінооборони. Натомість у прес-службі Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони повідомили у вівторок, що Збройні Сили України поповнили свій арсенал ще кількома десятками відремонтованих танків, які були покращені майстрами Львівського бронетанкового заводу. Для отримання танків до заводу прибули досвідчені екіпажі.

За словами одного з танкістів, який проходить військову службу за контрактом, вони перевіряють системи танку й ходові якості машини. Зокрема – системи управління вогнем, запуску та подачі боєприпасів.

Окрему увагу приділяють зв`язку, як з сусідніми машинами та керівництвом, так і в середині танку поміж членами екіпажу. Також перевіряють дублюючі системи, які мають спрацьовувати в різноманітних аварійних ситуаціях.

Окрім гарантійного терміну експлуатації, працівники Львівського бронетанкового заводу, часто переобладнують машини, так, як цього просять військові. Після проведення робіт всі машини буде скеровано на полігон, де відбудеться бойове залагодження. Кожен екіпаж пристріляє гармати і кулемети безпосередньо під себе, і лише після цього вирушить боронити Батьківщину.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів