Львівському прикордонному загону представили нового начальника

19:10 24 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Підполковник Сергій Мельник брав участь в антитерористичній операції на сході України.

«Учора начальник Західного регіонального управління Державної прикордонної служби, полковник Володимир Єгоров представив персоналу Львівського прикордонного загону нового начальника – підполковника Сергія Олександровича Мельника – повідомили сьогодні, 24 травня, в Західному регіональному управлінні, де також розповіли подробиці:

«Полковник Володимир Єгоров охарактеризував нового начальника прикордонного загону як досвідченого та професійно освіченого офіцера, а також побажав Сергію Олександровичу тримати планку Львівського прикордонного загону як одного з кращих загонів України. Підполковник Сергій Мельник народився 20 березня 1984 року в селищі Ємільчине в Житомирській області.

На військовій службі – з 2001 року. Служив на посадах заступника начальника застави, начальника відділу прикордонного загону, офіцера штабу прикордонного загону, заступник начальника штабу, заступник начальника загону. Нагороджений відомчими медалями та відзнаками. Учасник АТО».

Про це повідомили сьогодні, 24 травня, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів