Львівські теплопостачальники опалюватимуть усі заклади освіти

14:00 17 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді запевнили, що її управління освіти оголосило в середу, 17 жовтня, початок опалювального сезону у всіх навчальних закладах міста.

Про це повідомили в середу, 17 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Впродовж минулого тижня було подано опалення у 74 навчальні заклади. Сьогодні «Львівтеплоенерго» та «Залізничнетеплоенерго» проводять роботи зі запуску тепла».

Начальник управління освіти ЛМР Зоряна Довганик запевнила: «Хоча наразі температура дозволяє не вмикати опалення, але синоптики прогнозують пониження температури. Тому, щоби прогрілись приміщення шкіл та садочків і дітям в них було перебувати комфортно тоді, коли похолоднішає, було прийнято рішення розпочати опалювати навчальні заклади».

«У зв’язку із зниженням середньодобової температури, з метою забезпечення належного температурного режиму в підпорядкованих закладах дошкільної освіти Львова в теплопостачальні організації за потребою скеровувались листи щодо подачі теплоносія», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів