Львівські рятувальники перекваліфікувалися в педагогів

16:28 17 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Фахівці Головного управління ДСНС України у Львівській області провели для першокласників школи №83 Львова урок по дотриманню правил безпеки життєдіяльності.

Про це повідомили сьогодні, 17 листопада, у Львівському обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України, де також розповіли: «Фахівці ДСНС розповіли дітям про основні правила, які необхідно знати і дотримуватися, аби не допустити виникнення небезпечних ситуацій. На прикладі реальних подій, що виникали на території Львівщини, учням розповідали як себе правильно поводити, щоб зберегти власне життя та здоров’я.

«Крім того, рятувальники звернули увагу малюків на те, яким службам слід телефонувати у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації. Першачки послухали про побутові пожежі, які найчастіше виникають внаслідок короткого замикання, дитячих пустощів з вогнем, порушення правил експлуатації опалювальних приладів. Під час уроку відбувалась жвава бесіда. Діти розповідали про ситуації, учасниками яких були вони самі або їхні знайомі», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«На завершення школярі подякували фахівцям ДСНС за урок та пообіцяли дотримуватися правил безпеки, які неодмінно стануть у нагоді дітям, адже дозволять їм уникнути тих чи інших небезпечних ситуацій. А рятувальники, своєю чергою, подякували діткам за увагу та на згадку про свій візит подарували малечі тематичні розмальовки», – повідомили також на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фоторепортаж зі школи №83.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів