Львівські рятувальники отримали нового очільника

14:48 22 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.dsns.gov.ua

Перший заступник Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олег Мельчуцький представив колективу Головного управління ДСНС України у Львівській області його нового начальника.

Про це повідомили у вівторок, 22 січня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Олег Мельчуцький ознайомив особовий склад Головного управління з наказом голови служби: «Наказом Голови ДСНС України №32 від 22 січня 2019 року звільнити з посади заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям та призначити на посаду начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Кагітіна Юрія Івановича».

«Кагітін Юрій Іванович з 1994 по 1997 був курсантом Львівського пожежно-технічного училища МВС України. З липня 1997 року прийнятий на службу начальником караулу 25-ї самостійної державної пожежної частини в Жовкві Управління державної пожежної охорони Управління МВС України у Львівській області. За період роботи в системі пожежної охорони обіймав посади начальника караулу, заступника, а потім начальника частини, начальника Личаківського районного відділу Львова Головного управління МНС України в Львівській області, заступника начальника Головного управління Держтехногенбезпеки у Львівській області, а потім Головного управління ДСНС України у Львівській області. З лютого 2017 року й до сьогодні обіймав посаду заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Львівській області», – поінформували також у прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів