Львівські патрульні привели до тями та оштрафували п’яного комунальника

19:12 21 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Алкогольне сп’яніння призвело до падіння робітника на дорогу.

У патрульній поліції Львова щойно сьогодні, 21 листопада, повідомили, що її працівники помітили минулої п’ятниці, близько 12-ї години на вулиці Варшавській працівників комунального шляхово-ремонтних підприємства Шевченківського району, які кидали сніг на проїжджу частину, створюючи перешкоду для безпечного проїзду транспортних засобів, а один із них впав на дорогу. Патрульні підійшли до нього та помітили ознаки стану алкогольного сп’яніння.

Для комунальника викликали швидку медичну допомогу, однак його привели до тями до її приїзду. Патрульні завели його до керівництва та в медичний заклад для повірки на стан алкогольного сп’яніння. Результат тесту показав 1.9 проміле.

На комунальника склали протокол за перебування на робочому місці в нетверезому стані. Патрульні також оштрафували працівника комунального підприємства за вживання алкоголю на роботі.

Про це повідомили сьогодні, 21 листопада, на сторінці патрульній поліції Львова  в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів