Львівські патрульні оштрафували за місяць 1878 водіїв, які не користувалися пасками

12:10 23 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти стверджують: «Лише одиниці водіїв, яких ми зупиняємо за порушення правил дорожнього руху, користуються пасками безпеки».

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 23 жовтня, що її працівники оштрафували у вересні 1878 водіїв, які не користувалися пасками безпеки. Поліціянти стверджують: «Лише одиниці водіїв, яких ми зупиняємо за порушення правил дорожнього руху, користуються пасками безпеки. Особливо дивують власники нових автомобілів, які користуються спеціальними блоками, які обманюють комп’ютер і авто думає, що водій пристебнутий та не подає сигнал. Всі посилаються на те, що паски це незручно і їм їхати не далеко».

В управлінні патрульної поліції нагадали: Штраф за їзду без використання ременя безпеки становить 51 гривню. Шановні водії, пасок безпеки потрібен не для поліцейських, а саме для Вас і це може врятувати Вам життя! Більшості дорожньо-транспортних пригод з летальними наслідками можна було б уникнути, якщо б водій був пристебнутий. Сів за кермо – пристебнись і подбай аби пристебнувся пасажир».

Про це поінформували сьогодні, 23 жовтня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів