Львівські митники зафіксували за тиждень 101 порушення

14:00 21 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: dr.ck.ua

Фіскали задокуметували п’ять випадків незаконного переміщення на митну територію України майже 2,5 тонни продуктів харчування.

У Львівському обласному управлінні Державної фіскальної служби України запевнили: «В період з 13 до 19 листопада працівники Львівської митниці ДФС склали 101 протокол про порушення митних правил на суму майже 80 тисяч гривень (за 11-ма протоколами про порушення митних правил вартість предметів правопорушення встановлюється). Виявлено та задокуметовано п’ять випадків незаконного переміщення на митну територію України майже 2,5 тонни продуктів харчування, а також у восьми випадках вилучено промислові товари, зокрема шини, одяг, тканину, вартість яких встановлюється».

«Товари переважно намагались переміщувати легковими автомобілями смугою спрощеною митного контролю «зелений коридор». В окремих випадках їх приховували у конструктивних порожнинах авто. Окрім того, в одному випадку виявлено підроблення доручення на право користування транспортним засобом «Opel Astra» на іноземній реєстрації громадянином України», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«На виїзд з України припинено чотири спроби переміщення майже півтори тисячі пачок сигарет з фільтром з марками акцизного збору України та без них на загальну суму понад 25 тисяч гривень, затримано два транспортні засоби, в яких приховували сигарети. Загалом з початку 2017 року складено 5 881 протоколів про порушення митних правил на суму майже 110 млн. гривень», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів