Львівські курсанти проклали проходи в мінних загородженнях

15:15 11 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Львівщині триває польовий вихід курсантів факультету підготовки спеціалістів інженерного (оперативного) забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Про це повідомили сьогодні, 11 грудня, у львівському вищому навчальному закладі, де також опублікували фоторепортаж із Міжнародного центру миротворчості та безпеки й розповіли: «Майбутні командири інженерних підрозділів Збройних Сил України, котрі здобувають фаху в стінах видового військового вишу, на практиці вдосконалюють теоретичні знання. На різних ділянках полігону вони, в буквальному сенсі, вчаться приборкувати стихії – тренуються у пошуку й протидії мінно-вибуховим пристроям, практикуються у створенні проходів в мінних загородженнях й завалах, наводять переправи й транспортують важку броньовану техніку через водні перешкоди, опановують навички із застосування водолазного спорядження та виконання інженерних й саперних робіт під водою тощо».
Начальника факультету підготовки спеціалістів інженерного (оперативного) забезпечення Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, полковник Ігор Горчинський, запевнив: «Складні погодні умови та суворе полігонне середовище виключно сприяють якісній підготовці курсантів-інженерів. Негода – це справжня саперна погода! Поки піхотинці й артилеристи ховаються від дощу та снігу, працюють сапери. Вони, зокрема, можуть готувати місцевість для висування наших військ у наступ, або навпаки, облаштовувати загородження для недопущення просування противника».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів