Львівські комунальники чергуватимуть 24-27 серпня

15:20 22 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

У міськраді запевнили: «У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади».

У Львівській міськраді поінформували сьогодні, 22 серпня: «Як повідомили у «Львівтеплоенерго», у зв’язку з вихідними днями з нагоди Дня незалежності, з 24 по 27 серпня, на підприємстві працюватимуть чергові бригади». 

У «Львівтеплоенерго» запевнили також: «Підприємство працюватиме у звичному режимі, здійснюючи подачу гарячої води споживачам. Вразі виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося, таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85».

«Також цілодобово працюватиме аварійно-диспетчерська служба ЛКП «Залізничнетеплоенерго». У разі необхідності, можна звертатися за номером тел. 292-01-87», – повідомили в прес-службі Львівської міськради.

У «Львівводоканалі» також запевнили, що у святкові та вихідні дні 24, 25, 26, 27 серпня працюватимуть виробничо-технічні підрозділи підприємства, які стежать за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. А у випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади.

А головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк нагадав: «Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово. тому кожен львів’янин може туди звернутися за допомогою та інформацією за номером 15-51 або 276-20-50».

Про це також повідомили сьогодні, 22 серпня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів