Львівські фіскали виявили за місяць 334 порушення митних правил

12:30 28 лютого 2017 р.

Працівники обласного управління ДФС вилучили 990 набоїв, три пістолети й револьвер.

У Львівському обласному управлінні Державної фіскальної служби України запевнили, що його працівники виявили й припинили в січні 334 порушення митних правил. При цьому вартість предметів правопорушень становила 6,1 млн. гривень.

Характерними видами порушень митного законодавства впродовж звітного періоду були: на виїзд з України – переміщення товарів через митний кордон з приховуванням від митного контролю та недоставлення товарів, транспортних засобів до митного органу; на в’їзд в Україну – порушення порядку проходження митного контролю в зонах спрощеного митного контролю, недекларування товарів та недоставлення товарів, транспортних засобів до митного органу. Структура предметів правопорушень, вилучених у справах про порушення митних правил (співвідношення до загальної кількості випадків вилучених предметів правопорушення) наступна: продовольчі товари – 11%; тютюнові вироби – 19,3%; промислові товари – 47,7%; зброя – 14,7%; транспортні засоби – 6,4%, валюта – 0,9%», – зазначено також у повідомленні.

«Характерним товаром для незаконного вивезення з України до країн Європи залишаються тютюнові вироби. Впродовж поточного року виявлено 21 спробу незаконного переміщення через митний кордон України, вилучено 15 673 пачок сигарет (за аналогічний період 2015 року виявлено 21 спробу незаконного переміщення, вилучено 4 193 пачки сигарет). Традиційними місцями приховування сигарет залишаються конструктивні порожнини транспортних засобів, пустотілі порожнини коліс автомобіля, спеціально виготовлені тайники», – йдеться також у повідомленні

Про це повідомили в прес-службі Львівського обласного управління ДФС, де також поінформували, що його працівники вилучили в січні 26 частин до зброї; лук; 990 набоїв; три ножі; багнет-ніж; три пістолети; револьвер.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів