Львівські десантники, які вийшли з оточення на 32-му блокпосту, – вже в Ізюмі на Харківщині (відео)

17:34 28 жовтня 2014 р.

На цій світлині десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова – ще на 32-му блокпосту

На цій світлині десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова – ще на 32-му блокпосту
Фото: Фото: зі сторінки Юрія Бутусова в інтернет-мережі «Facebook»

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється: «Відхід відбувся без втрат. Наразі військовослужбовцям надається психологічна та медична допомога, після чого бійцям будуть надані відпустки».


Відео: Громадське Телебачення

Військові, які утримували 32-й блокпост поблизу Смілого на Луганщині та вночі вийшли з оточення (у томі числі – десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова. – «ЩЛ»), зараз вже перебувають під Ізюмом у повній безпеці. Про це повідомив сьогодні, 28 жовтня, «Громадському телебаченню» телефоном сержант Національної гвардії Вадим.

За його словами, виходити з блокпосту – було колективним рішенням бійців. Їм вдалося вивезти всю техніку, яка була на ходу.

«Нас вивели нормально, без бою. Зараз ми біля Ізюму. Вивезли 100% боєкомплекту», – зазначив Вадим.

Натомість у сьогоднішніх «Зведених даних» на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони зокрема повідомляється: «Учора ввечері відбулося відведення військовослужбовців з блокпосту №32 в районі селища Сміле. Відхід відбувся разом із технікою та озброєнням. Відхід відбувся без втрат. Наразі військовослужбовцям надається психологічна та медична допомога, після чого бійцям будуть надані відпустки».

Як інформував «ЩЛ», львівські десантники та вінницькі гвардійці вийшли з оточення на 32-му блокпосту, в прес-центрі АТО підтвердили цю інформацію, Президент України Петро Порошенко повідомив у вівторок: «Щойно повідомили добру новину про звільнення 7-ох військових 80-ої аеромобільної бригади, трьох волонтерів та правозахисниці. Слава Україні!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів