Львівські десантники вирушили в зону бойових дій, – Мінооборони

12:00 30 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-служби Міністерства оборони України в інтернет-мережі «Facebook»

У прес-службі військового відомства запевнили, що всі 100 відсотків особового складу 80-ї окремої аеромобільної бригади забезпечені як зимовою формою одягу, так і індивідуальними засобами захисту.

«Зі Львова в район виконання завдань антитерористичної операції відправилися військовослужбовці окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ ЗС України», – інформують на сайті прес-служби Міністерства оборони. У повідомленні також конкретизують:

«Слід зауважити, що особлива увага командування бригади була приділена екіпіруванню особового складу, що виїжджає в район виконання завдання.

– Всі 100 відсотків військовослужбовців підрозділу забезпечені як зимовою формою одягу, так і індивідуальними засобами захисту. Міністерство оборони України забезпечило нас кевларовими шоломами і бронежилетами «Корсар». Тож особовий склад вирушає в дорогу вкомплектований всім необхідним, – розповів тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира бригади по роботі з особовим складом майор Ігор Бороздюк.

Долучилися до екіпірування захисників Батьківщини і студенти Національного лісотехнічного університету України, які зібрали 14 тисяч гривень і придбали 55 комплектів хорошої іноземної термобілизни, яку особисто передали військовослужбовцям. Традиційно відбувся обряд благословення і кроплення воїнів свяченою водою».

Про це повідомляється на сайті прес-служби Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів