Львівські десантники навчають дітей на сході України

12:28 20 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/80brigade

У 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ запевнили: «Львівські десантники навчають дітей діям в надзвичайних ситуаціях».

Про це повідомили сьогодні, 20 квітня, на сторінці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України в інтернет-мережі «Facebook», де також конкретизували: «Львівські десантники провели в районі виконань завдань за призначенням навчання в рамках «Тижня знань безпеки життєдіяльності». З метою підвищення рівня знань дітей та підлітків в області безпеки життєдіяльності, формування навичок правильного поводження в надзвичайних ситуаціях відбулися заняття у загальноосвітніх школах з дітьми по відпрацюванню практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої допомоги травмованим та потерпілим. До занять були залучені школярі молодших та старших класів».

Один з керівників занять, медична сестра, старший солдат Анна Тлуткевич, розповіла: Вразило те, що підлітки були надзвичайно допитливими та цікавились, що і як необхідно робити при певних надзвичайних ситуаціях».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів