Львівське підприємство «Горіховий дім» скеровує 40% прибутку на допомогу жінкам

16:10 24 липня 2017 р.

Соціальне підприємство «Горіховий дім» пропонує різні види послуг, які допомагають та фінансують центри для жінок, котрі опинилися у кризових ситуаціях.

Про це повідомили сьогодні, 24 липня, у Львівській міськраді, де також поінформували: «У 2016 році завдяки програмі «WNISEF» підприємство отримало кредит на розвиток нового напрямку – кейтерингу. Розвиток кейтерингу дозволяє бути найкращими з точки зору якості надання послуг та дають змогу підтримувати і розширювати соціальну складову підприємства – допомагати жінкам, які потрапили у складні життєві обставини. Люди, які замовляють кейтеринг у «Горіхового дому», стають благодійниками і долучаються до добрих справ, адже 40% від прибутку скеровується на фінансування центру для жінок».

«Горіховий дім» був заснований ще у 2012 році як пекарня – соціальне підприємство, яке фінансує центр для жінок, котрі  опинилися у кризових ситуаціях. Зі 2016 року підприємство розпочало розвиток нового напрямку – кейтерингу. Кейтеринг – галузь громадського харчування, пов'язана з наданням послуг на віддалених точках, що включає всі підприємства і служби, що надають підрядні послуги з організації харчування співробітників компаній і приватних осіб у приміщенні і на виїзному обслуговуванні, а також здійснюють обслуговування заходів різного призначення і роздрібний продаж готової кулінарної продукції», – повідомили також сьогодні, 24 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів