Львівське обласне управління МВС очолив полковник міліції у відставці

10:26 18 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Представлення Дмитра Загарії відбудеться, як повідомляють ЗМІ з посиланням на члена кадрової комісії при колегії МВС – правозахисника Євгена Захарова, в суботу, 19 квітня.

Начальником ГУ МВС у Львівській області призначено полковника міліції у відставці Дмитра Загарію. Про це повідомило інтернет-виданню «Zaxid.net» джерело в центральному апараті МВС.

Відповідне рішення колегія МВС ухвалила на основі програми Люстраційного комітету Майдану Львівщини. Водночас, як повідомляє «ZIK» із посиланням на члена кадрової комісії при колегії МВС, правозахисника Євгена Захарова, представлення Дмитра Загарії відбудеться в суботу, 19 квітня.

Дмитро Загарія займав на початку 2000-х посаду першого заступника начальника Львівського обласне управління МВС. З-поміж 15 претендентів на посаду його керівника кадрова комісія МВС відібрала 3 квітня за участю представників громадськості, зокрема представників Люстраційного комітету,  трьох – Ярослава Ващишина, Дмитра Загарію та Олександра Вольського.

Натомість відхилила кадрова комісія МВС кандидатуру теперішнього начальника управління МВС на Львівській залізниці Володимира Дитюка, якого раніше підтримали активісти Майдану. Офіційно в МВС не назвали причин такого рішення, однак інтернет-виданню «Zaxid.net» стало відомо з власних джерел, що Дитюку завадила довідка з управління внутрішньої безпеки МВС, зміст якої не розголошують.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів