Львівське міське управління міліції застерігає уболівальників від порушення громадського порядку

10:50 25 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, начальник міського управління міліції, полковник міліції Сергій Зюбаненко, попередив: «Сучасні методи документування і фіксації дозволяють нам встановлювати усіх осіб, які порушували громадський порядок на стадіоні».

«25 листопада у Львові о 21.45 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Україна) та «Атлетік» (Іспанія). Правоохоронці застерігають футбольних уболівальників, що всі порушення громадського порядку будуть виявлені, а порушники – притягнуті до відповідальності, відповідно до чинного законодавства України. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У день проведення футбольного матчу працівники міліції будуть здійснювати охорону громадського порядку у посиленому режимі. Близько тисячі правоохоронців нестимуть службу як у чаші стадіону, так і поблизу нього. Керівництво ГУМВС України у Львівській області та ЛМУ ГУМВС України у Львівській області застерігає, що будь-які спроби порушити громадський порядок або зірвати футбольний матч будуть негайно припинятися. Якщо ж порушникам вдасться покинути стадіон, вони за якийсь час будуть затримані і відповідатимуть за свої вчинки відповідно до чинного законодавства України.

«Сучасні методи документування і фіксації дозволяють нам встановлювати усіх осіб, які порушували громадський порядок на стадіоні. Застерігаємо, що особи, котрі порушили громадський порядок під час матчу, будуть притягнуті до відповідальності. До речі, усі особи, котрі порушували порядок на попередніх матчах, були встановлені і вже притягнуті до адміністративної відповідальності», – зазначив начальник Львівського міського управління міліції, полковник міліції Сергій Зюбаненко.

Якщо будуть зафіксовані випадки порушень громадського порядку, зокрема паління фаєрів на стадіоні, порушники будуть негайно встановлені і притягнуті до адміністративної відповідальності.  Очільник міліції Львова зазначив, що володіє інформацією про можливі провокації на стадіоні під час футбольного матчу.

«Є інформація, що можуть бути сплановані провокації, але ми ще раз наголошуємо на тому, що усі технічні засоби, що є на стадіоні, зокрема камери відеоспостереження, дають нам змогу встановити особи правопорушників, навіть якщо вони будуть у балаклавах», – розповів Сергій Зюбаненко.

Враховуючи досвід попередніх матчів, львівські правоохоронці звертаються до мешканців та гостей Львова з проханням виїжджати на матч завчасно, аби не простоювати у заторах. У першу чергу, це стосується ділянки вулиці Стрийської від перехрестя з Гвардійською і далі у напрямку на виїзд за місто.

На стадіоні «Арена Львів» найбільш небезпечні ситуації виникають перед матчем, під час входу глядачів у чашу стадіону. Тому просимо вболівальників бути взаємоввічливими.  

Охорону громадського порядку поблизу «Арени Львів» і безпосередньо у чаші стадіону нестимуть працівники міліції. До них можна звернутись у випадку, якщо ви стали очевидцем або жертвою злочину, побачили небезпечний або підозрілий предмет, або щось інше, що на вашу думку може загрожувати громадському спокою. Також можете звертатись на телефонну лінію 102».

Як інформував «ЩЛ», сьогодні громадський порядок у Львові забезпечуватиме тисяча міліціонерів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів