«Львівська залізниця» долучиться до всесвітньої акції

13:30 22 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

У прес-службі понеділок, 22 квітня, у виробничих підрозділах та на підприємствах «Львівської залізниці» розпочався «Тиждень охорони праці», присвячений підвищенню рівня безпеки та культури виробництва, запобіганню нещасних випадків, профілактиці професійних захворювань.

Про це повідомили в понеділок, 22 квітня, в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «Таким чином залізничники Львівської магістралі планують долучитися до проведення Всесвітнього дня охорони праці, який відбудеться цього року в Україні та світі під гаслом «Безпечне та здорове майбутнє праці».
«Залізничники планують реалізувати рамках участі у всесвітньої акції комплекс заходів, скерований на поліпшення умов праці на робочих місцях, мінімізацію негативного впливу виробничого середовища та запобігання виробничому травматизму. Крім того, фахівці магістралі планують провести тематичні лекції з учнями та студентами професійно-технічних і вищих навчальних закладів», – поінформували також на «Львівській залізниці».

«Зокрема, фахівці львівського відділу галузевого навчально-методичного центру охорони праці та промислової безпеки готуються до зустрічі та предметної розмови зі студентами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та львівської філії Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту, що відбудеться під час «Тижня охорони праці», – розповіли також на «Львівській залізниці».

«Львівська магістраль року працює початку квітня цього в умовах посиленого контролю за виконанням вимог Системи управління охороною праці. Відповідно до розпорядження виконавчого директора регіональної філії «Львівська залізниця» Романа Черніцького, з цією метою у всіх виробничих підрозділах залізниці триває весняний огляд стану умов та безпеки праці, скерований на підвищення рівня організації роботи з охорони праці, покращення безпечних умов праці, ефективного проведення профілактичної роботи зі запобігання виробничому травматизму», – повідомили також на «Львівській залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів