Львівська ОДА вимагає від міськради навести лад

20:20 6 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Облдержадміністрація звернулася до міської ради з вимогою навести лад із пасажирськими перевезеннями у Львові.

У Львівській облдержадміністрації повідомили сьогодні, 6 вересня: «Аби уникнути транспортного колапсу у Львові, Львівська ОДА звернулася в понеділок, 4 вересня, до міської ради з вимогою збільшити кількість автобусів на маршрутах. Утім, міська влада лише запустила три так звані експрес-маршрути, які курсують кожні 35-40 хвилин від автобусної станції «Західної» лише до Приміського вокзалу. Окрім того, мешканці додатково змушені платити за проїзд у цьому транспорті».

В облдержадміністрації також зазначили: «Львівська ОДА вважає це неприпустимим. Мешканцям не надають жодної іншої альтернативи, тому адміністрація вимагає від міста привести у відповідність логістику курсування громадського транспорту у напрямку кінцевих автостанцій  у найкоротші терміни».

У Львівській ОДА також нагадали: «Відповідно до укладених угод на транспортні перевезення міжміських та приміських маршрутів, перевізники, які здійснювали перевезення у Мостиському напрямку з 2 вересня курсуватимуть до автобусної станції «Західної», замість Залізничного вокзалу, а для автобусів із Пустомитівського та Городоцького напрямку кінцева зупинка буде не на Приміському вокзалі, а на сертифікованій автостанції №3, а пасажири із Жовківського напрямку їздитимуть не до площі Теодора, а до автостанції №2. Транспортні угоди з перевізниками укладені на основі вимог Львівської міської ради».

Про це повідомили сьогодні, 6 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів