Львівська ОДА відстежує рух перевізників відходів

15:48 24 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Автомобілі, які здійснюють вивезення твердих побутових відходів зі Львова, обладнані «GPS»-трекерами.

Директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук під час брифінгу повідомив сьогодні, 24 січня: «Автомобілі, які здійснюють вивезення вердих побутових відходів зіЛьвова, обладнані «GPS»-трекерами. З 1 січня ми встановили контроль на усіх автомобілях, що вивозять сміття. Це дасть можливість ще більше посилити контроль за вивезенням сміття».

Чиновник також зазначив: «За допомогою запровадженої системи моніторингу Львівська ОДА віднайшла житомирського перевізника, який несанкціоновано вивантажив відходи поблизу Старого Яричева. Перевірника віднайшли в Рівненській області. Матеріали передані в правоохоронні органи, справа знаходиться на розгляді суду».

Назарій Романчук також поінформував: «Крім того, вдалося відстежити закарпатського перевізника, який за документами повинен вивантажити відходи на полігоні в Дніпропетровській області, натомість намагався незаконно викинути сміття на Івано-Франківщині. Матеріали цього випадку передані в правоохоронні органи».

«Завдяки системі контролю, несанкціонованих викидів сміття уже не трапляється», - запевнив Назарій Романчук. Про це повідомили сьогодні, 24 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів