Львівська ОДА перерахувала з обласного бюджету 199,8 млн. гривень

16:28 19 вересня 2017 р.

В облдержадміністрації відзвітували про видатки.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 19 вересня, що вона перерахувала з бюджету Львівщини на її потреби 199,8 млн. гривень, а також конкретизували: «Крім захищених та інших першочергових видатків перераховані кошти на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання автомобільних доріг в сумі 89,5 млн. гривень, з яких 79,7 млн. гривень за рахунок перевиконання індикативних показників з надходжень митних платежів. Також на влаштування освітлення на пішоходних переходах виділено 1,2 млн. гривень».

В облдержадміністрації також запевнили: «На впровадження енергозберігаючих заходів для бюджетної сфери надали 9,5 млн. гривень. Зокрема, Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центру – 4,3 млн. гривень, Львівському обласному центру репродуктивного здоров'я населення – 0,6 млн. гривень та Львівському обласному клінічному діагностичному центру – 4,6 млн. гривень, що дасть можливість досягти скорочення обсягів споживання паливно-енергетичних ресурсів. Крім цього для відшкодування відсотків за кредитами отриманими населенням  на заходи з енергозбереження  виділено 1,1 млн. гривень».

У Львівській ОДА також поінформували: «На проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку надали 5,2 млн. гривень; на реалізацю програми «Спортивний майданчик» – 4 млн. гривень; на охорону навколишнього природнього середовища – 2,5 млн. гривень; на реалізацію програми «Питна вода» – 1,4 млн. гривень; на вивезення твердих побутових відходів зі Львова та реалізацю програми «Електронна Львівщина» по 1,3 млн. гривень; на виконання робіт з вуличного освітлення – 1,2 млн. гривень; на реконструкцію водогону в селищі Великий Любінь Городоцького району – один мільйон гривень; на виплату соціальних виплат дітям військовослужбовців, добровольців, волонтерів, які загинули під час участі а АТО або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у зоні АТО, а також Героїв Небесної Сотні – 0,3 млн. гривень; на надання одноразової адресної допомоги на придбання навчального приладдя дітям із багатодітних сімей – 0,2 млн. гривень; родинам родичі, яких загинули під час проведення АТО – 0,2 млн. гривень; на реабілітацію інвалідів війни I, II, III груп з числа військовослужбовців, які брали участь в АТО – 0,2 млн. гривень; на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян в автомобільному транспорті - 0,2 млн. гривень; газифікацію села Велика Калинка Городоцького району – 0,1 млн. гривень».

Про це повідомили сьогодні, 19 вересня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів