Львівська ОДА перерахувала на потреби області 69,4 млн. гривень

16:15 2 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: photo-lviv.in.ua

В облдержадміністрації запевнили: «За останній тиждень поряд з поточними видатками з обласного бюджету перераховано кошти на реалізацію обласних програм і заходів та проведення капітальних видатків».

Про це повідомили в п’ятницю, 2 листопада, в прес-службі Львівської ОДА, де конкретизували: «Зокрема, кошти спрямовані на реалізацію обласних програм щодо мікропроектів місцевого розвитку в сумі 5,8 млн. гривень, а також проектів міжнародної технічної допомоги – 0,7 млн. гривень, енергозбереження для бюджетної сфери – 1,1 млн. гривень, на капітальне будівництво – 10,5 млн. гривень, на реалізацію проекту «Спортивний майданчик»  – 3,2 млн. гривень, на розвиток освіти Львівщини – 6,4 млн. гривень та системи охорони здоров’я у сільській місцевості – 10,7 млн. гривень, на вивезення твердих побутових відходів зі Львова – 2,5 млн. гривень, на охороні навколишнього середовища – 0,4 млн. гривень, на підтримку й розвиток агропромислового виробництва – 0,6 млн. гривень, на ремонт та утримання автомобільних доріг – 16,8 млн. гривень».

«Профінансовано капітальний ремонт обласних закладів охорони здоров`я та освіти в сумі 8,4 млн. гривень, реконструкцію мереж водопроводу – 0,4 млн. гривень, освітлення населених пунктів області – 3,6 млн. гривень, придбання житла учасникам ATO – 0,5 млн. гривень, реконструкцію пологового корпусу обласної клінічної лікарні – 1,1 млн. гривень, придбання газового котла для бази спеціального медичного постачання – 2,0 млн. гривень та шкільного автобуса для Гніздичівської ОТГ - 0,8 млн. гривень», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів