Львівська ОДА перерахувала на потреби області 249 мільйонів гривень

18:00 16 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: varianty.lviv.ua

Упродовж тижня з обласного бюджету Львівщини були перераховані на ремонт автомобільних доріг 149,9 млн. гривень, зокрема, 133,5 млн. гривень, отриманих від перевиконання планів митних надходжень.

Загалом, Львівська ОДА перерахувала впродовж тижня на потреби області 249 мільйонів гривень. Зокрема, 9,3 млн гривень – службі в справах дітей субвенцію на придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання та забезпечення житлом дітей-сиріт.

Ще 4,1 млн. гривень Львівська ОДА перерахувала на розвиток освіти. У тому числі – на придбання комп’ютерної техніки, навчального обладнення, будівництво та капітальний ремонт приміщень.

На реалізацію обласної програми щодо виконання мікропроектів місцевого розвитку були спрямовані 2,8 млн. гривень, на реконструкцію Лешківського та Грушківського інтернатів – 1,8 млн. гривень, на популяризацію енергозберігаючих заходів – 0,8 млн гривень. Відподівно до замовлень головних розпорядників коштів, проводилися й інші видатки, які забезпечують функціонування обласних установ та проведеня запланованих заходів.

Про це повідомили в п’ятницю, 16 листопада, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів