Львівська ОДА обере на конкурсі проекти на підтримку соціально незахищених

18:00 23 березня 2018 р.

Фото до новини

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації оголошує конкурс з визначення мікропроектів, розроблених громадськими та благодійними організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка.

Про це повідомили сьогодні, 23 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Проекти (програми, заходи), які подаються для участі у конкурсі, мають бути спрямовані на підтримку осіб з інвалідністю; осіб з вадами зору; осіб з вадами слуху; дітей та молоді з інвалідністю; бездомних громадян та осіб, які відбули покарання та повернулися з місць позбавлення волі; родин загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні; учасників АТО та їх сімей; осіб похилого віку; ветеранів війни, учасників бойових дій та учасників національно-визвольних змагань, осіб потерпілих від політичних репресій та в’язнів концентраційних таборів; дітей сиріт; осіб, які постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи; внутрішньо переміщених осіб; багатодітних сімей».

«Громадська чи благодійна організація може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій. У межах конку рсу можуть бути підтримані проведення конференцій, панельних дискусій, круглих столів, конгресів, симпозіумів, тренінгів, курсів, навчал ьних семінарів, фестивалів, виставок; випуск поліграфічної продукції; розробка та друк методичних матеріалів; організація та проведення інформаційних кампаній;проведення культурно-просвітницьких заходів; оздоровлення та відпочинок; реабілітаційні заходи (соціальна, фізична реабілітація); соціальна адаптація; проведення інформаційних кампаній в тому числі створення соціальних роликів та телепередач;організація дозвілля; психологічна реабілітація, адаптація», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Громадська організація може подати на конкурс кілька конкурсних пропозицій. За рахунок бюджетних коштів фінансуватимуть не більше 70% вартості програми (проекту, заходу). Обсяг фінансової підтримки становитиме до 50 тисяч гривень. У разі визнання проекту переможцем Конкурсу, конкурсна комісія визначає обсяги бюджетних коштів для виконання кожного проекту з дотриманням принципу відповідність кошторису витрат, необхідних для виконання (реалізації) програми (проекту), заходу соціально-господарській кон’юнктурі на території Львівської області», – повідомили також в облдержадміністрації.

«Конкурсні пропозиції подаються у друкованій та електронній формі. Усі документи (кожна сторінка), які містяться у конкурсній пропозиції, повинні скріплюватися печаткою організації», – поінформували також в облдержадміністрації», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Конкурсні пропозиції приймають до 6 квітня щоденно, окрім вихідних та святкових днів, з 10.00 до 17.00 за адресою: Львів, вулиця Митрополита Андрея, 10, кабінет №404. Контактна особа – спеціаліст департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Наталія Андріївна Собашкевич, телефон  – (032) 255-41-68, e-mail – dszn.proekt@gmail.com», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів