Львівська облрада визнала 137 бійців-добровольців

15:45 24 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: patrioty.org.ua

В обласній раді запевнили: «У Львівській області вже визнали на регіональному рівні 137 бійців-добровольців. Відтак, вони отримають відповідні посвідчення та одноразову грошову допомогу у розмірі трьох тисяч гривень».

У Львівській обласній раді повідомили також сьогодні, 24 листопада: «Як відомо, Львівська обласна рада ухвалила рішення, відповідно до якого бійців добровольчих батальйонів, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції визнають бійцями-добровольцями.  Бійцем-добровольцем АТО, згідно з встановленим Порядком, може бути визнано особу, яка перебувала або перебуває у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувались для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України, але в подальшому не ввійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України й інших утворених відповідно до законів України військових формувань і правоохоронних органів та брали безпосередню участь у бойових діях». 

«Подані документи розглядаються на найближчому засіданні комісії, але не пізніше, ніж у місячний строк після подачі документів. Витяг з протоколу засідання комісії департаментом соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації скеровується в управління соціального захисту населення райдержадміністрацій та міськвиконкомів для формування списків на виплату допомоги», – поінформували також у прес-службі Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів