Львівська митниця вдосконалила інтерактивну карту накопичення автівок на кордоні

16:50 22 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Відтепер інтерактивна карта на сайті облдержадміністрації міститиме інформацію про час очікування у пунктах пропуску легковими та вантажними транспортними засобами на напрямках як в’їзду в Україну, так і виїзду.

«Львівська митниця спільно з Львівською облдержадміністрацією вдосконалила інтерактивну карту щодо інформації про накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску Львівської області», – повідомили сьогодні, 22 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі Львівського обласного управління ДФС, де також розповіли подробиці: 

«Карта доступна в мережі інтернет на сторінці Львівської ОДА (http://www.loda.gov.ua/karta_kordon/index.php). До сьогоднішнього дня вонамістила інформацію про географічні місця розташування пунктів пропуску, кількість транспортних засобів, які очікують перед пунктами пропуску в напрямку виїзду з України, проектної пропускної спроможності автомобілів за годину, та кількість транспортних засобів, що були пропущені за попередню годину, а також посилання на відеокамери, які в режимі «online» дають можливість переглянуту наявність черг перед пунктами пропуску.

Відтепер карта міститиме також й інформацію про час очікування у пунктах пропуску легковими та вантажними транспортними засобами як на напрямку в’їзду в Україну, так і виїзду. При цьому, час очікування буде зазначатися з офіційних сайтів Державної фіскальної служби України та митної служби Республіки Польща. Крім цього, до цієї карти додано інформацію щодо прогнозних погодинних показників завантаженості пунктів пропуску транспортними засобами в розрізі днів тижня та напрямків переміщення, які ґрунтуються на проведеному митницею аналізі статистичних даних з урахуванням практики такої завантаженості у попередні періоди.

Начальник Львівської митниці Левко Прокіпчук зазначив: «Запровадження такого сервісу є складовою частиною інформаційної системи «Більше знаєш – швидше їдеш», що передбачена програмою розвитку та модернізації Львівської митниці ДФС на 2016 рік «Привітний та безпечний кордон. Така інформація буде цікавою для громадян, які планують поїздку за кордон чи із-за кордону, оскільки в них буде можливість побачити в реальному часі завантаженість пунктів пропуску та самостійно обрати пункт пропуску для перетину державного кордону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів