ЛМР знову попросила Малехівську сільраду надати ділянку

16:28 6 лютого 2018 р.

Селяни неохоче йдуть на співпрацю з міським головою Львова

Селяни неохоче йдуть на співпрацю з міським головою Львова
Фото: galinfo.com.ua

У ЛМР запевнили, що вона «вкотре звернулась до Малехівської сільської ради з проханням надати в оренду ЛКП «Збиранка» земельну ділянку для реалізації проекту рекультивації полігону».

Про це повідомили сьогодні, 6 лютого, в прес-службі Львівської міськради, де також конкретизували: «У п’ятницю, 2 лютого, відбулось позачергове засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На засіданні голова Малехівської сільської ради зазначив, що вони готові надати в оренду ЛКП «Збиранка» земельну ділянку для реалізації проектів, пов’язаних з рекультивацією Грибовицького полігону. Львівська міська рада звернулась до Малехівської сільської ради з метою офіційно підтвердити або спростувати інформацію, яку було озвучено на засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій».

«Під час позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 2 лютого 2018 року Вами було озвучено інформацію про готовність Малехівської сільської ради надати в оренду ЛКП «Збиранка» на період реалізації проектів, пов’язаних з рекультивацією полігону, земельну ділянку поблизу полігону твердих побутових відходів, на якій розташовані частина озер-збірників фільтрату та частина твердих побутових відходів, які зсунулись зі схилу. Враховуючи наведене, звертаюсь до Вас з проханням офіційно підтвердити або спростувати інформацію», – йдеться у листі заступника міського голови Львова Сергія Бабака голові Малехівської сільської ради Володимиру Сеньковському.

У ЛМР також запевнили: «Офіційних листів до Малехівської сільської ради було надіслано понад 10. Перший такий лист було відправлено 7 червня 2016 року з проханням надати дозвіл на розроблення детального плану території згідно з копією з генерального плану села Малехів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів