Львівська міськрада заробила завдяки депозиту

15:30 16 листопада 2017 р.

Фото до новини

Директор департаменту фінансової політики ЛМР запевнив: «Минулого року місто заробило 70 мільйонів гривень, розмістивши тимчасово вільні кошти на депозит».

Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук поінформував сьогодні, 16 листопада, під час розгляду ухвали «Про міський бюджет Львова на 2018 рік», що минулого року завдяки коштам, покладеним на депозитний рахунок, «місто отримало додатково 70 мільйонів гривень».

Чиновник запевнив: «На сьогоднішній день, на депозитному рахунку в Укргазбанку, який офіційно виграв конкурс, є 445 мільйонів гривень. Наголошую, це гроші не вільні, а тимчасово вільні. Ці кошти уже розподілені і розписані, вони мають своє цільове призначення. Просто об’єкти, на які вони виділені, ще не здані. Тому, щоб вони просто не залишалися без діла на рахунках, ми їх задіюємо в депозит і заробляємо на цьому. Минулого року ми заробили в такий спосіб 70 мільйонів гривень. Цього року вже маємо 46 мільйонів гривень. Як тільки об’єкти будуть здані, ми забираємо з депозиту кошти і розраховуємося».

Про це повідомили сьогодні, 16 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів